Tässä joutessani olen koodaillut lausekielisen ohjelmoinnin -kurssin harjoituksia (C++), ihan hupaisaa hommaa, joskin C++ osaa ajoittain olla aika rasittavaa, tosin harjoitus näyttää saavan ihmeitä aikaan jopa meikäläisessä, ehkä se oma ensimmäinen "oikea" C++ -projektikaan ei enää niin kaukana ole, vielä kun keksisi mitä alkaisi koodaamaan :D

Lisäksi olen lueskellut DD:n ja Linuksen Just For Fun -kirjaa, tuo on yksi niistä kirjoista jonka lukemista ei vain yksinkertaisesti pysty lopettamaan parin sivun jälkeen, törkeän mielenkiintoista asiaa :D Ehkä siksi että olen nörtti, kuten jo edellisessä blogauksessa totesin :P vai olenko sittenkään.

Eilen sain taas muutaman koneen käydä pistelemässä kuntoon, esimmäisessä paikassa tuotti pariston vaihtaminen langattomaan hiireen ongelmia, hienoa... toisessa paikassa sain pari tuntia ährätä uuden karhean Scaleon kimpussa joka ei suostunut tykkäämään asentamastani modeemista. Onneksi vikasietotila on keksitty... Windows pitäisi kieltää lailla, vaikka itsekin sitä käytän.