Tänä aamuna kun minä tuli kouluuuun, näin pienen oravan... voe perse, taas jäpitetään osq:n tunnilla, prkl... tässä oo mitää järkeä, eikö voiski joku kertoa sille että lopettaa tuon jauhannan, eikö voiski, eikö oo niin... whine... kolmoispiste... jne...

Jokseenkin voi ihmistä tympiä tulla kouluun kuuntelemaan jotakin tämmöistä jauhantaa... Muutenkin päivä alkoi niin loistavasti ettei mitään rajaa, nousin ylös, vedin vaatteet päälle, tsekkasin lukujärjestyksen ja huomasin että hienoa, minulla on kokonaista kaksi tuntia koulua :| no ei siinä, kesken parranajon havaitsin että damn, olikohan se justiinsa tuo kurssi josta jo lähiopetustunnit on loppunut, ei ollut ei. Ei muuta kuin kouluun toteamaan että taas jauhetaan ihan turhaa. Kaikki surffaa, blogit on suosiossa, kemisti, snottyboy ja danneyworld. Linuxiakin löytyy, ClarkConnect, itse kyseistä distroa myös keväällä testailin ja täytyy todeta että en oikein saanut siitä mitään irti, Linux siinä missä muutkin muttei mitään omaa.
Linuxista tulikin mieleeni yksi viime aikojen virheostoksistani. Hyvää hyvyyttäni kävin ostamassa uuden verkkokortin (avopuolison rikottua integroitun kortin ??!!) Micro-Onelta, aikaisemmin ko. firman "halpakortit" olivat loistavalla RealTek 1839 -piirillä, toki tiesin että uudet pelit eivät ko. piirillä ole mutta ostin sen silti, mukana tuli tällä kertaa CD-ajurilevyke :O, Windows:iin verkkokortti asentui varsin kivasti, mutta Linux tuotti todella ongelmia ja loppujen lopuksi en saanut korttia pelaamaan. Toki tuolta CD:ltä löytyi ajurit Linux:llekin ja ohjeet asennukseen niin että aloittelijakin ymmärtää, mutta minkäs teet jos edes ensimmäinen komento ko. ohjeessa ei toimi niinkuin pitäisi, aikani omia kikkailtuani luovutin homma, koska vaikka sain sen toimimaan niin näytti että ko. lähdetiedostoa ei edes ollut tehty Linux:lle, laitteen sivuilta löytyi ajurit -sivu joka ilmoitti että ajuri ko. verkkokortille löytyy Linux:ssa kansiosta se ja se... Ei ainakaan Fedora Core 3, Ubuntu 5 ja Debian Sarge sitä löytäneet... Vittuilua tuo on pienelle Linux-harrastajalle, ehkä pyydänkin kaveriani kiikuttamaan läjän noita RealTek:ja tuolta Suomenlahden eteläpuolelta.