...tälle jaksolle, ei voi mitään. Hieman olen yhä pihalla milloin on kaikki tentit, lähinnä php ja xml, läpimenon kanssa ei mitään ongelmaa pitäisi olla. Lausekielisen tentin skippasin perjantaina aivan suosiolla, onneksi sen voi käydä vielä keskiviikkona rääpäisemässä, se että meneekö ko. räpellys läpi on eri asia, jos ei niin aika radikaaleja muutoksia on tulossa meikäläisen hops:iin, ehkäpä ensi jakson animaatiokurssit tulee ihan tarpeeseen.
En äkkiseltään muista joko mainitsin kuution palvelimen sanoneen hallintapaneelin kirjautumisen irti, kaikki tiedot olen läpi käynyt mutta vikaa en löydä, ko. softa joutaakin minun puolestani hevon kuuseen. Tällä hetkellä varaservulle on asennettu php4,apache2 ja mysql4 sekä webmin/usermin/virtualmin -hallintapaneeli, näillä lähdetään taistelemaan. Jos ja kun homma väliaikaisesti tuon järjestelmän kautta toimii niin pääpalvelimelle tullaan asentamaan jokseenkin samat softat, joskin php taitaa päivittyä versioon viisi, kuten myös mysql jos vain vitosversio ehditään ennen sitä julkaista.
Linuksen tarinoita olen taas lueskellut ja alkaapa kyseinen opus lähenemään loppuaan. Ehkäpä seuraavaksi lueskelen Kapinakoodin, taas.
Avoin sorsa kiinnostaa päivä päivältä enemmän vaikka sen käyttäminen ei ehkä työelämässä tule olemaan mahdollista, riippuen tietenkin työmaasta. Harrastuspohjalla aion tulevaisuudessa käyttää avointa lähdekoodia myös php-puolella, tämä on jo näkyvissä tulevalla pääsivullani johon tämäkin blogi tulee aikanaan siirtymään.